Evenementen


Het komende jaar staat bol van opwindende evenementen die je absoluut niet wilt missen! We trappen af op zaterdag 6 april met een betoverend voorjaarsconcert door het fenomenale Woodworks, en we eindigen het jaar in stijl met de grandioze tweede dag van de Oudelandse Winterfair op zondag 17 november. Maar dat is nog lang niet alles!


Tussen deze onvergetelijke hoogtepunten door hebben we ook nog Kunstspeuren in de Zak, de bruisende Oudelandse Zomerfair, een angstaanjagende Halloween Escape Room, het betoverende Keltisch Midzomer Feest, meeslepende concerten en wie weet zelfs een sfeervolle brocante markt. De agenda zit boordevol met diverse activiteiten die jouw jaar onvergetelijk maken!
Bekijk snel de kalender hieronder en reserveer alvast de data, want dit wil je niet missen! Laat je verrassen, geniet en beleef samen met ons een jaar vol fantastische momenten. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op deze onvergetelijke evenementen!

Beleef een onvergetelijke nazomeravond met een mix van meeslepende rock & roll en authentieke jaren 20 swing met een ruige twist bij De Koffietuin te Oudelande.


Op zaterdagavond 14 september vindt een buitengewoon nazomerconcert plaats in De Koffietuin in Oudelande. Trenchcoat, de bruisende 9-koppige band, staat klaar om je mee te nemen op een reis vol meeslepende rock & roll vermengd met authentieke jaren 20 swing, maar dan met een rauwe twist. Beleef de kracht van hun stevige slagwerk en het unieke geluid van een personenbusje vol blazers!


Dit is dé kans om ongeremd te dansen en te genieten van de laatste zomerse vibes. Dus….zorg dat de oppas geregeld is en trommel je familie, vrienden én de buurman die onbedoeld meezingt onder de douche op! We gaan samen dansen op deze betoverende avond vol muziek en de laatste zomerse fratsen. (Wie weet wie er allemaal verrassend goed kan dansen!)


Vanaf 19:30u zwaaien de poorten open, terwijl om 20:00u de melodieën tot leven komen.


Tickets zijn verkrijgbaar voor 12,50 via de link op www.dekoffietuin.nl en op facebook.com/dekoffietuinoudelande. Als er nog plaatsen beschikbaar zijn, kun je ze ook op zaterdag 14 september voor 17,50 aan de kassa van De Koffietuin bemachtigen.

Waag je kans om te ontsnappen uit de tuin waar velen op mysterieuze wijze hun einde hebben gevonden...! Durf jij het aan op zaterdagavond 2 november?


De betoverende Koffietuin in Oudelande vormt het decor van dit enerverende avontuur. Voorheen bekend om zijn idyllische en landelijke setting, omringd door weelderig groen, bomen, vijvers en struiken, herbergt deze locatie nu duistere figuren en onverklaarbare gebeurtenissen. Sommige bezoekers verdwenen spoorloos in het groen... Kun jij de mysterieuze raadsels ontrafelen? Heb jij het in je om te ontsnappen? Na een succesvolle ontsnapping kun je ontspannen op het met houtkachels verwarmde en overdekte terras. Geniet van een weldadige kop koffie of iets sterkers, terwijl het Zeeuwse BluesRock trio Schipper & Bemanning live muziek ten gehore brengt vanaf de vlonder boven het water. Mis deze kans niet!

 

Openingstijden van de Halloween Escape Room en live muziek:

Zaterdag 2 november van 20:00u. tot 23:30u.

Entree: 12,50 voorverkoop via link 

17,50 op zaterdag 2 november aan de ingang van De Koffietuin


Na het aanbreken van de eerste lange donkere dagen, zijn zo'n 40 enthousiaste kunstenaars van Zeeuwse bodem weer klaar om op zaterdag 16 november en zondag 17 november hun talent te tonen tijdens de Oudelandse Winterfair.


De Koffietuin in Oudelande vormt het magische decor voor dit bruisende spektakel. Deze idyllische locatie staat bekend om zijn adembenemende, landelijke opzet, omringd door weelderig groen, majestueuze bomen, kabbelende vijvers en weelderige struiken. Tijdens de winterfair wordt de tuin omgetoverd tot een waar sprookje, verlicht door honderden fonkelende lampjes en de knusse warmte van haardvuren. Het is een oase van gezelligheid, waar bezoekers kunnen genieten van een ontspannen wandeling langs de kraampjes en vervolgens kunnen neerploffen op het terras voor een heerlijke kop koffie, hartverwarmende soep, smakelijke broodjes of andere lekkernijen. En dat allemaal terwijl ze worden omringd door live muziek die klinkt vanaf de vlonder boven het water.


De Oudelandse Winterfair staat bekend als een bruisend en creatief evenement, waar eerlijke producten, lokale helden, unieke creaties en muzikale hoogstandjes samenkomen om bezoekers te inspireren en te verrassen.


Op het Facebookprofiel van De Koffietuin Oudelande staat een overzicht van alle standhouders en de producten die ze aanbieden tijdens de fair.

 

Openingstijden van de fair:

Zaterdag 16 november van  14:00u. – 21:00u.

Zondag 17 november van 11:00u. – 17:00u.

Entree: 3,- (vanaf 12 jaar en incl. consumptiemunt)